Joost Nap

Joost begeleidt mensen vanuit een combinatie van de psychosynthese-methodiek, het Kahuna bodywork, Haptonomie en de Universele principes zoals ze hem geleerd zijn volgens de oude Hawaiiaanse tradities.
Als leerling van Kahu Abraham Kawaï kreeg hij de kans om 1,5 jaar lang met deze meester te trainen. Ondertussen geeft hij sinds 2001 de Hawaiiaanse massages zoals zij in Hawaï gegeven werden in de oude tempels.
Daarnaast behaalde Joost een Bachelor Psychosynthese in 2012 aan het Instituut voor Psychosynthese te Utrecht. Hij maakt gebruik van de psychosynthese-methodiek die zowel naar fysieke, emotionele en mentale als spirituele vraagstukken kijkt. Via deze methodiek biedt Joost begeleiding om meer inzicht te krijgen in de processen die iemand doormaakt.
Tijdens de jaren 2017 - 2019 volgde Joost enkele masterclasses haptonomie bij Ted Troost.
Het lichaam wordt door Joost als het ware ‘gelezen’, waardoor de persoonlijke dynamiek die voor ieder van ons uniek is, aan de oppervlakte komt en de persoon in kwestie meer inzicht krijgt in het eigen functioneren.
Zowel in individuele begeleiding als in groepstrainingen of vormingen benoemt Joost vlijmscherp wat er zich afspeelt. Met zijn verrassende, directe en speelse aanpak zal u verrast staan op welke korte tijd hij tot de kern van de zaak kan komen.

P1180937