Joost Nap

Joost begeleidt mensen vanuit een combinatie van de psychosynthese-methodiek, het Kahuna bodywork en de Universele principes zoals ze hem geleerd zijn volgens de oude Hawaiiaanse tradities.
Als leerling van Kahu Abraham Kawaï kreeg hij het voorrecht om 1,5 jaar lang met deze meester te trainen. Ondertussen geeft hij sinds 2001 de Hawaiiaanse massages zoals zij in Hawaï gegeven werden in de oude tempels.
Daarnaast behaalde Joost een Bachelor Psychosynthese in 2012 aan het Instituut voor Psychosynthese te Utrecht. Hij maakt gebruik van de psychosynthese-methodiek die zowel naar fysieke, emotionele en mentale als spirituele vraagstukken kijkt. Via deze methodiek biedt Joost begeleiding om meer inzicht te krijgen in de processen die iemand doormaakt.
Het lichaam wordt door Joost als het ware ‘gelezen’, waardoor de persoonlijke dynamiek die voor ieder van ons uniek is, aan de oppervlakte komt en de persoon in kwestie meer inzicht krijgt in het eigen functioneren. Joost leert mensen de principes te herinneren die nodig zijn om bij de essentie van het diepere zelf te kunnen komen. Joost biedt de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken met verloren delen van zichzelf.
Door de combinatie van zowel psychosynthese als de Oude Hawaiiaanse principes en helingswerk heeft Joost een manier gevonden om de drie verschillende gebieden, het lichaam, de gevoelswereld en het denken samen te brengen en is hij erop getraind om te verstaan wat ze willen vertellen.

P1180937Mieke Cambré

Mieke biedt begeleiding vanuit een combinatie van de psychosynthese-methodiek en Holistic Pulsing.
Het eerste jaar van haar opleiding Holistic Pulsing volgde zij bij Margot Van Rossum te Eindhoven, waar zij de diepgang van deze techniek leerde toepassen. Het tweede jaar van haar opleiding kreeg zij les van Anne De Vester te Antwerpen. Hier heeft zij gewerkt aan de verfijning van haar techniek. Mieke vond in Holistic Pulsing een hele zachte techniek die op diepe lagen werkt en ontspanning en zachtheid brengt, zelfs in gespannen delen van het lichaam (zowel fysieke, emotionele als mentale). Waar we met ons hoofd niet bij kunnen, daar brengt de wijsheid van het lichaam ons wel. Deze techniek kan iemand brengen bij diepe innerlijke ontspanning waardoor het zelfhelend vermogen zijn werk kan doen.
Daarnaast studeerde Mieke in 2012 af voor de Hogere beroepsopleiding (bachelor-opleiding) voor Psychosynthese en dit aan het Instituut voor Psychosynthese.

mieke