Wat is Lomi Lomi massage?

De Lomi Lomi massage, is een Hawaiiaanse massage die door Kahuna Kahu Abraham Kawai’i ontwikkeld is om de rijkdom en wijsheid van de oude Hawaiiaanse tradities in de wereld te brengen. Hij ontwikkelde strategieën om het voor al zijn leerlingen mogelijk te maken de universele principes te leren kennen door ze aan den lijve te ondervinden.
Kahu Abraham Kawai’i ontwikkelde deze stijl van massage, welke ook gekend is als Lomi Lomi tempelmassage of Kahuna Bodyworks. Joost heeft het voorrecht gehad om rechtstreeks van Kahuna Kahu Abraham Kawai’i het vak te leren.

De Hawaiiaanse massage is een lichaamsbehandeling die verder gaat dan een massage. Het faciliteert de doorstroming van levenskracht, brengt je weer in lijn met jezelf, brengt alle delen van jezelf weer in contact met elkaar en met je diepste zelf. Het is een zeer krachtige techniek die het zelfbewustzijn intensifieert.

Deze behandeling maakt de gespannen delen weer los, zodat persoonlijke thema’s en gevoelens die geblokkeerd zijn geraakt, weer in beweging gezet worden. Door het bevrijden van deze gespannen delen, krijg je meer ruimte en vrijheid om voluit te ademen. De bevrijde delen kunnen weer geïntegreerd worden in je leven, zodat de emoties die hiermee gepaard gingen niet langer de regie hebben over jou, maar jij zelf weer de regie hebt in je leven.
Voor wie is Hawaiiaanse massage geschikt?

Deze massage is voor iedereen geschikt. Het is een overgangsritueel dat vroeger in de tempels werd gebruikt om mensen te begeleiden bij belangrijke overgangen in het leven. De sessie helpt je bij de start van een nieuwe fase in je leven.

Preventief werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam, verrijkt je eigen lichaam en houd je fysiek en geestelijk gezond. Deze massage is dan ook zeer geschikt als een ‘onderhoudsbeurt voor je eigen vervoermiddel’, je lichaam. Een sessie bij de seizoenswisseling geeft je hernieuwde energie.

De Hawaiiaanse massage is geschikt voor iedereen die het verlangen heeft om dichter bij het diepste zelf te komen en zich engageert om op te zoek te gaan en stappen te zetten in het leven.


Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt 60 of 90 minuten en is individueel. Er is een kort voorgesprek waarin je kunt aangeven wat je hoopt te bereiken. Vervolgens vindt de behandeling plaats. Tenslotte is er tijd om bij te komen, te douchen en na te praten.


Wat kost een sessie massage?

Een sessie Hawaiiaanse massage van 90 minuten kost € 100.
Een sessie Hawaiiaanse massage van 60 minuten kost € 75.
Een sessie ontspanningsmassage van 60 minuten kost € 60.

Nog vragen ?

Bel naar 0032 488 14 14 71 of stuur een e-mail via
info@ipbo.be.