Opleiding Lomi Lomi massage

Heb je de diepte van de Lomi Lomi massage zelf aan den lijve ondervonden en heb je interesse om hier in opgeleid te worden? In samenwerking met het IPBO te Rotterdam hebben wij een opleiding in ons aanbod waarbij u evolueert tot het zelf geven van de Hawaiiaanse LomiLomi massages.

Omdat wij het uiterst belangrijk vinden dat diegene die de massage geeft zich bewust is van zichzelf, van de ander, van de omgeving en alles wat van belang is in de interactie tijdens de sessie, dien je eerst de 10-daagse Hoomana training te volgen. Tijdens deze training leer je je zelfbewustzijn te verdiepen terwijl je met het lichaam bezig bent en ’goed’ leert aanraken. Aan het einde van de training maak je reeds een begin met enkele eenvoudige bewegingen die je tijdens de Hawaiiaanse massage kan toepassen.

Het tweede deel van de opleiding bestaat uit een traject waarin je tijdens 3 weekends, of 9 halve dagen de verfijning van Lomi Lomi massage leert, zodat je deze zelf kan toepassen.Voor wie is de opleiding geschikt?

De opleiding is geschikt voor iedereen die de kunst Lomi Lomi wilt leren én bereid is om zelf te ontwikkelen.


Hoe ziet de opleiding er uit?
De opleiding bestaat uit 2 delen:
Deel 1: Je volgt de 10-daagse Hoomana training als basis voor de verdere opleiding. (Voor meer informatie, kijk in het menu.)
Deel 2: Je volgt een traject van 9 halve dagen waarbij je de kunst van Lomi Lomi eigen kan maken.

Eerstvolgende opleiding:
op vraag

Heb je interesse in de opleiding, maar lukken deze data niet voor jou? Contacteer ons gerust en wij zoeken mee naar een oplossing.

Wat kost de opleiding?
Deelnameprijs Hoomanatraining (deel 1): € 2500
Kostprijs individueel traject (deel 2): € 1050

Nog vragen ?

Als je nog vragen hebt, bel dan gerust op 0032 488 14 14 71 of stuur een e-mail via
info@ipbo.be.