Lessenreeks „Vliegen”

Tijdens deze lessenreeks organiseren we één maal per week een vliegavond. Deze avond is bedoeld als ‘quality time’ voor jezelf. Gedurende 2 uur ga je met je lijf aan de slag. Je start steeds met rek-en-strek oefeningen. Daarna ga je verder met de ‘vliegmeditatie’, zoals wij die noemen. Soms doen we deze beweging kortere tijd, soms langere tijd, maar steeds met bewustzijn van wat er ondertussen in je innerlijke leven gaande is. Elke avond komt er een fysieke oefening aan bod die je inzicht kan brengen in wie jij bent en hoe jij iets doet. Tijdens een vliegavond wordt er gezweet, gewerkt en gelachen. Wie de deugd wilt ervaren om met zijn of haar lichaam bezig te zijn, is hier op zijn plaats en zal na deze avond weer opgeladen naar huis gaan.

Wat is de vliegmeditatie?
De vliegmeditatie is een fysieke beweging die je helpt om je persoonlijk perspectief te verruimen. We noemen het een ‘vliegmeditatie’ omdat de beweging afkomstig is van de Hawaiiaanse vogel ‘IWA-bird’.
Via deze bewegingsmeditatie stem je jezelf weer af op je eigen ritme, vind je balans en evenwicht en ga je op een vloeiende manier met de dingen om. Verleden en toekomst komen via de beweging samen in het nu.
De beweging brengt een psychologisch proces op gang waardoor de persoonlijke dynamiek snel zichtbaar wordt. De beweging daagt je uit om persoonlijke patronen die je niet meer dienen, te veranderen. Wanneer je je beweging verandert, verander je je patronen, en als je je patronen verandert, verander je je leven.
De vliegbeweging brengt een verhoogde trillingsfrequentie teweeg waardoor je in de juiste flow terecht kan komen, je snel mee schakelt, opschakelt en verandert.

Wat kost deze lessenreeks?
Je betaalt 105 voor 7 lessen van 2 uur.

Nieuwe cursus vliegavonden:
Als er voldoende interesse is, organiseren we een nieuwe cursus. Je mag ons laten weten, mocht je interesse hebben in een volgende cursus en dan houden we je op de hoogte.

Nog vragen ?
Als je nog vragen hebt, bel ons dan gerust op 0(032) 14 72 85 17 of stuur ons een e-mail via
info@ipbo.be.